dimecres, 22 de maig del 2019

Ens posem en marxa



El passat dia 4 de maig, a la ciutat de Valls, ens vàrem reunir els afiliats a la Intersindical-CSC. L'objectiu era constituir-nos com a Unió Territorial del Camp de Tarragona.

El mati es va iniciar amb una visita guiada a la Biblioteca Popular de Valls a càrrec d’Aida Sánchez, historiadora i investigadora vallenca.

Abans de començar les reunions de treball, unes paraules de benvinguda per part del portaveu de la Intersindical-CSC de Reus Antoni Veciana i del Vicesecretari i portaveu de la I-CSC Sergi Perelló.

Acte seguit s’inicien les reunions primer per comarques i, posteriorment, per federacions. Acabades aquestes primeres reunions de contacte entre afiliats es fa la roda de posada en comú on es destaquen les necessitats d’organització i de fer-nos presents més presents al territori.

Per finalitzar i per donar resposta a les reivindicacions dels afiliats decidim, per unanimitat, constituir-nos com a Unió Territorial del Camp de Tarragona escollint el secretariat que la posarà en marxa.


Secretari General: Antoni Veciana

Secretària de Comunicació: Cinta Olivan

Sectorial d’Administracions Públiques

Sectorial d’Ensenyament: Biel Ferrer

Sectorial d’Indústria: Andreu Canuto

Desitgem molts encerts en les seves noves responsabilitats a tots ells i, en la mesura del possible, que tots els donem un cop de mà pel bon funcionament de la I-CSC al Camp de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada