diumenge, 19 de gener del 2020

Fòrum Nacional. Gestores Federacions

S'apropa la jornada del Fòrum Nacional del sindicat que se celebrarà el pròxim 25 de gener al Campus de la Ciutadella de la UPF.

El Fòrum Nacional és una data assenyalada per a la nostra organització i volem que esdevingui una eina per, des de baix a dalt, impulsar el projecte del nostre sindicat.

A banda de debatre les ponències «d’Acció sindical», «Treball i República» i «Serveis públics» es crearan les gestores de les federacions que componen el sindicat. I és aquí on vull fer incidència.

Des de la Unió Territorial del Camp de Tarragona portem temps treballant per fer realitat aquestes federacions i especialment la d’Indústries, amb l’afegit de la pròxima inauguració del local de Tarragona, creiem que podem donar un bon impuls per portar a les empreses la nostra manera de fer i al sindicat aportant la visió dels treballadors de la gran indústria, sense oblidar-nos de cap treballador per petita que sigui l’empresa.

Com a Secretari d’Indústries, dintre de la Unió Territorial del Camp de Tarragona, he pres el compromís de estar les tardes de dimarts i dijous (de 18 a 20 hores) al nostre local de Tarragona per recollir les vostres queixes, dubtes i preguntes, saber la vostra opinió, sobre la vostra empresa, dels companys... en definitiva, estar al vostre costat pel que faci falta.

Com us podeu imaginar, la Intersindical-CSC és un sindicat amb molt poca presència dins les empreses de la nostra federació però esperem que la bona feina dels companys amb l’ajuda de la Federació d’Indústries faci que en molt poc temps això canvii.

Esperem que com a territori fortament industrialitzat tinguem una bona presencia dins la Federació d’Indústries de Catalunya. Seguirem informant sobre aquest tema.

Recordar-vos que el nostre local està a la Plaça Sant Antoni, nº 2 de Tarragona (just entrant pel Portal de Sant Antoni)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada